"Pred časom sem rekel, da nikogar iz Gostilne ne bi vzel k sebi, nato pa je Tinca dobila neko nagrado, in ta nagrada je bila 14-dnevna praksa pri meni. Simpatična, pridna, zanesljiva, tudi zna nekaj … Mislim, da dol padeš. Jaz bi jo takoj vzel," je o Tinci, ki je prejela nagrado za najizvirnejši štajerski prigrizek in si s tem prislužila prakso v restavraciji JB, povedal Janez Bratovž.
Očitno je bila naklonjenost obojestranska, saj tudi Tinca ni ostala ravnodušna. "Odličen kolektiv, res sem se veliko naučila. Janez je zagotovo moj idol, zato je bila ta izkušnja sanjska in bi jo z veseljem ponovila. Sama sicer želim razvijati družinski kmečki turizem, ki ima že zelo dolgo tradicijo, a se bom z veseljem še kdaj vrnila k Janezu," nam je zaupala.
Kljub dobri izkušnji Bratovž nima dobrega mnenja le o domačih kuharskih šovih, temveč tudi tujih. "V Angliji imaš 15 kuharjev, ki so boljši od Gordona Ramsaya, od Jamieja Oliverja pa sto, zato jih tudi nihče resno ne jemlje," meni Bratovž.
..pr temu mojstru se je kr neki ljudi zastrupilo s hrano..mal poglejte zgodovino tega majstra..ajjjojjj
..a tole je vrhunski kuhar..?..pa vi niste resni..mogoče za podalpske plebejce..tip kupuje poceni meso oz. bolje rečeno dobi odpadke pri …