Tina na babjem oddihu

Foto: Osebni arhiv Tina Petelin Foto: Osebni arhiv Tina Petelin Foto: Osebni arhiv Tina Petelin Foto: Osebni arhiv Tina Petelin
Tina Petelin si je s prijateljico privoščila babji oddih.
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss Slovenije je s prijateljico najprej skočila v Vodice, nato pa še na Pag. Ker pa lepotička obožuje poletje in morje, to ne bo njen edini obisk na obali. Oktobra bo šla namreč na Zanzibar. "Obožujem poletje in sonce, saj me to vedno napolni z energijo in dobro voljo. S prijateljico sva zato veliko časa preživeli na plaži in se razvajali ob žarkih sonca ter dobri glasbi iz lokalov, ki so bili v bližini morja. Popoldne sva si privoščili lahkotno kosilo, pohajkovanje po mestu, zvečer pa je sledil ženski čvek, ki je trajal pozno v noč," pravi Tina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:41 2. Avgust 2012.

    Heba vas patak , ma kdo je ta Tina Petelin? A ste čist ubrisan al kaj !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.