Tina Maze prvič pokazala hčer, kako je že velika!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Komu je podobna?
Oglej si celoten članek

Naša najuspešnejša smučarka vseh časov, Tina Maze, je danes prvič pokazala svojo hčer Anouk, ki šteje že pet let. Skupno fotografijo z Andreo Massijem je prilepila k objavi o predstavitvi novega DS 3. 

xxx

Tina Maze in Andrea Massi sicer svoje družine ne izpostavljata javnosti in o njej nerada govorita. Nazadnje, ko je objavila fotografijo male Anouk, je imela deklica zakrit obraz. Je pa Maze ob tem objavila ganljiv zapis o tem, kako hitro ji mineva čas, odkar je postala mamica.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:30 15. April 2023.

    Kje pa je ta hčerka? Vidim samo avto.

  • 19:47 14. April 2023.

    Podobna je sosedu iz ŠENTILJA pri Velenju?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.