Tim Gajser pri darilu za svojo izbranko ni gledal na ceno

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vau, to pa je drago darilo!
Oglej si celoten članek

Prejšnja nedelja je bila za Tima Gajserja posebna. Veselil se je zmage na dirki razreda MXGP za veliko nagrado Nemčije, njegova srčna izbranka Špela Motaln pa je praznovala rojstni dan.

Kot poročajo Slovenske novice, je Gajser že na začetku dirke vsem pokazal, da njegova draga praznuje. Na ledvenem predelu dresa je namreč imel našitek "Vse najboljše, Špela".

A tu presenečenj ni bilo konec. Kot je pokazala v svoji Instagram zgodbi, jo je Gajser presenetil tudi z dragim darilom. Po poročanju omenjenega portala naj bi ji kupil športne copate in torbico prestižne znamke Balenciaga, za oboje skupaj naj bi odštel nekje med dva do tri tisoč evrov.

In kako je njegovo darilo komentirala srečna slavljenka?

 "Najbolj nor in najboljši fant na svetu," je zapisala v svoji Instagram zgodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.