Tik pred porodom stres na sodišču

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manca Špik se mora v visoki nosečnosti vlačiti po sodiščih, a pravi, da zna tudi stresne situacije obrniti sebi v prid.
Oglej si celoten članek

Manca se je kot priča znašla na koprskem sodišču, in sicer zaradi neplačanega nastopa v letu 2011. Za pevko, ki 21. marca pričakuje svojega prvega otroka, to ni bila najlažja situacija, a Špikova ne pusti, da ji karkoli ali kdorkoli pride do živega. "Stresno je, a sem vesela, da sem lahko povedala svojo resnico, ki je absolutna in poštena. Pač je bilo to v času nosečnosti, a navajena sem, da me življenje preizkuša. S tem sem se soočila kot odrasla oseba, hkrati pa mi je zelo odleglo, da sem lahko povedala svojo plat. Sojenje se sicer nadaljuje aprila, a jaz sem svojo dolžnost opravila. Na sodišču sem bila prvič in na to gledam kot na še eno življenjsko izkušnjo več, ki te le še utrdi. Iz vsake stresne stvari poizkušam izluščiti dobro. To je življenje, v življenju niso samo lepe stvari," ostaja pozitivna pevka, ki se trenutno intenzivno pripravlja na rojstvo prvega otroka.

"Veliko imamo že pripravljeno, odštevamo do prvega pomladnega dne, čeprav slutim, da bo že prej. Vedno bolj toplo bo tudi in vedno lepše za sprehode z vozičkom," pravi Špikova, ki bo s pomočjo epiduralne analgezije rodila v postojnski porodnišnici, za katero so se odločile že številne znane Slovenke.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:05 2. Marec 2016.

    Novinar je napisal, da se mora ona vlačiti po sodiščih in ne da jo drugi vlačijo.

  • 17:54 2. Marec 2016.

    res je, in tudi nosečnost ni bolezen.

  • 17:53 2. Marec 2016.

    moja mama je bila dopoldan še v službi ob 19 uri pa je rodila mene, čez teden dni po porodu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.