Tiger odvisen od orgazmov

Foto: Žurnal24 Bo Elin pozabila Tigerjeve prevare? (Foto: EPA)
Tigerja Woodsa že lep čas ni bilo na spregled. Zdaj se je razvedelo, zakaj.
Oglej si celoten članek

Poskočni golfist naj bi bil v kliniki za zdravljenje zasvojenosti s seksom The Meadows v Arizoni. Ustanova je med zvezdniki zelo priljubljena, saj v njej delajo največji strokovnjaki sveta. Poleg tega zagotavljajo tudi najvišjo stopnjo diskretnosti, kar je za zvezdnike ključnega pomena.

 

Zdravljenje naj bi trajalo približno pet tednov, poteka pa kot vsako drugo zdravljenje zasvojenosti. Na dnevnem redu so številne skupinske terapije in pogovori. Vsi pacienti v kliniki morajo nositi priponko, ki razkriva vrsto zasvojenosti. Tistim, ki so odvisni od orgazmov, ni dovoljeno prijateljevati s predstavniki nasprotnega spola.

 

Elin se še ni odločila

Tiger, ki je menda poleg žene zadovoljeval kar 14 ljubic, je v Arizono odšel sam. Njegova soproga Elin je na Švedskem, kjer razmišlja o prihodnosti. Prijatelji para so povedali, da je Elin možu zagrozila, da je njunega zakona zagotovo konec, če se ne bo odločil za zdravljenje. In Tiger, ki se zaveda, da bo njegova žena v primeru ločitve dobila polovico njegovega premoženja, se je uklonil ženini volji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.