Tide prvič v slovenskem jeziku

Foto: Žurnal24 Za oboževalce in glasbene urednike bo Tvoja stvar zagotovo tudi prava stvar. (Fo
Po petih letih delovanja in treh ploščah v angleškem jeziku skupina Tide domačo glasbeno sceno tokrat naskakuje s skladbo v slovenskem jeziku.
Oglej si celoten članek

Oboževalci skupine Tide bodo lahko prvič slišali pesem v slovenskem jeziku z naslovom Tvoja stvar.

Ta je pravzaprav zahvala zvestim domačim oboževalcem, predvsem pa glasbenim urednikom, ki so jim nudili podporo in jih spodbujali k ustvarjanju. "To je naš prvi singel v slovenskem jeziku po treh izdanih albumih, do katerega je prišlo v sodelovanju s Tonetom Kregarjem, ki je po poslušanju albuma Regeneration za eno od skladb napisal slovenski tekst, ki sem ga nato posnel v studiu v Amsterdamu," je pojasnil Kevin Koradin.

Še preden pa bo Tvoja stvar prišla na radijske valove, jo lahko poslušate tukaj: TIDE-Tvoja Stvar 256kbps.mp3.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.