T.I. rešil moškega pred samomorom

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Težavni raper T.I. je dobil naziv junaka, potem ko je policiji pomagal rešiti moškega, ki se je hotel vreči z 22 nadstropij visoke stavbe v središču Atlante.
Oglej si celoten članek

Policisti so k samomorilskemu moškemu sprva poslali pogajalca, ki pa ni bil uspešen. Ravno v tem času pa se je v bližini stavbi peljal T.I., ki je dogajanje spremljal po radiu. Odločil se je, da policistom ponudi pomoč.

 

Junaško dejanje?

S kamero na svojem prenosnem telefonu se je posnel, policisti pa so njegov posnetek odnesli moškemu, da bi mu dokazali, da je raper res spodaj. Neimenovani moški je privolil, da bo prišel dol, če se lahko s T.I.-jem pogovarja nekaj minut.

 

"Bog me je prosil, naj mu pomagam. Povedal sem mu, da ni tako hudo, da bo sčasoma bolje. Trenutno je videti slabo, a vse skupaj se lahko obrne," je pojasnil 30-letni zvezdnik.

 

Samomorilskega moškega so kmalu po dogodku odpeljali v bolnišnico, njegov junak pa se bo moral čez nekaj dni zglasiti na sodišču, saj mu zaradi posedovanja droge grozi 14 mesecev zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.