Threesome prisrfali v zmago

Foto: Žurnal24 Zmagovalni fanta in punca iz surf tria Threesome. Foto: Žurnal24 Finalisti s članom žirije Dino Šaranom sicer pevcem skupine Letu štuke. Foto: Žurnal24 Fun lovin' criminals so letos izdali novo ploščo Classic fantastic. Foto: Žurnal24 New young pony club so naelektrili petkovo ozračje. Foto: Žurnal24 New young pony club so naelektrili petkovo ozračje. Foto: Žurnal24 Prizorišče festivala Foto: Žurnal24 Festival se odvija na slikovitem prizori%C5%A1%C4%8Du trdnjave Kastel ob reki Vr Foto: Žurnal24 Obiskovalci so demo skupine zvesto podpirali vse štiri večere. Foto: Žurnal24 Zmagovalni fanta in punca iz surf tria Threesome. Foto: Žurnal24 Zmagovalni fanta in punca iz surf tria Threesome. Foto: Žurnal24 Zmagovalni fanta in punca iz surf tria Threesome
Zmagovalci letošnjega festivala Demofest so beograjski surf trio Threesome. Posneli bodo album, ki bo izdan v šestih državah, ter videospot v produkciji MTV-ja.
Oglej si celoten članek

Zmagovalci letošnjega festivala Demofest so beograjski surf trio Threesome. Kot zmagovalci bodo lahko posneli album, ki bo izdan v šestih sodelujočih državah, posneli bodo tudi videospot v produkciji MTV-ja. Drugo mesto so zasedli alternativni postrokerji Kuriri iz Pirota, tretje mesto pa je pripadlo rock bendu Prežderani iz Daruvarja.

Po besedah šestčlanske žirije je bila odločitev letos še posebej težka, ker je bilo med 33 tekmovalci veliko zelo dobrih bendov, v finalu se jih je predstavilo dvanajst. Sicer pa je bil tretji Demofest v organizaciji agencije Aquarius Ogilvy pod pokroviteljstvom pivovarne Jelen in MTV-ja odlično organiziran.

Ozvočenje je bilo odlično, prav tako celoten potek prireditve, na kateri se je vsak tekmovalec predstavil z eno pesmijo, nadaljevali so lanski nagrajenci in zaključevale svetovno znane skupine. Prvi večer so bili to Stereo MCs, drugi Kiril Džajkovski, ki je bil po besedah obiskovalcev in sodelujočih vrhunec festivala, v petek so številno publiko razgibali New young pony club in zadnji večer odlični Fun lovin' criminals.



Edinstven festival v bivšem jugoslovanskem prostoru, ki daje priložnost novim glasbenikom, se pripravlja tudi prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.