The Weeknd šokiral z videzom, kaj se dogaja?

Foto: Profimedia
Glasbenik presenetil s šokantnim videzom. Je šel po nož?
Oglej si celoten članek

Trenutno eden najbolj vročih glasbenikov, The Weeknd, je v svojem videu za pesem Save your tears neprepoznaven. Mnogi so se ustrašili, da je šel pod nož, a vir razkriva, da gre za masko, ki jo je oblikoval sloviti Mike Marino, znan po dovršenih preobrazbah, s katerimi vsako leto na noč čarovnic preseneti Heidi Klum

Foto: Instagram the weekend
Glasbenik je videti kot nekdo, ki si je za lepotni poseg izbral napačnega kirurga in točno to je bila Marinova naloga. 

V bistvu gre za nadaljevanje zgodbe, ki se je začela na podelitvi nagrad American Music Awards lani, ko se je na rdeči preprogi pojavil s povitim obrazom. Povoj je sedaj snel in to naj bi bil rezultat. 

Foto: Profimedia the weeknd

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:39 7. Januar 2021.

    sindrom covid 21

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.