Za široke rezance z dimljenim lososom in bučo skuhamo rezance v zadostni količini osoljene vode, jih odcedimo in damo na stran. Olupimo čebulo in jo narežemo na drobne kocke. Bučo narežemo na približno centimeter krat centimeter velike kocke, losos na trakove.
V ponvi segrejemo olje ter na njem popražimo čebulo in bučo le toliko, da buča dobi nekoliko barve. Zalijemo z vinom, malce pokuhamo ter dodamo sladko in svežo smetano, rezance in losos. Dobro zmešamo ter začinimo s soljo in poprom.
Preden široke rezance z dimljenim lososom in bučo postrežemo, jih posipamo z nasekljanim koprom.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.