Te fotografije je Beckham takoj umaknil in zaklenil profil

Foto: Profimedia
Brooklyn Beckham je naredil napako.
Oglej si celoten članek

Najstarejši sin Victorie in Davida Beckhama, Brooklyn, je z objavo na Instagramu ujezil svoje sledilce, ki mu sedaj očitajo, da je rasist. 19-letnik je namreč objavil fotografije iz Benetk, na katerih so vidni Azijci, in zapisal: »Ni je čez Italijo, a ne.«

Njegovi oboževalci so ga takoj opomnili, da ima ta izjava negativen podton in da so Benetke vedno polne turistov, da je tam tudi on le turist in da v Italiji živi mnogo Azijcev.

Magazin Brooklyn Beckham zabredel v težave

Beckham je fotografije umaknil in svoj profil, na katerem mu je sledi več kot 11 milijonov ljudi, zaklenil.

Sicer pa se že nekaj časa govori, da ima Brooklyn težave, ki jih rešuje z alkoholom, da je v New Yorku popolnoma izgubljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:45 10. Oktober 2018.

    resnico je napisal...zame car

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.