Te fotografije bodo spet podžgale govorice

Foto: Reuters Charlene knez Albert Foto: EPA Charlene Foto: EPA Maxima Willem-Alexander Foto: EPA Maxima Willem-Alexander
Monaška princesa Charlene je bila na nogometni tekmi v Monaku videti kot prava kislica, kar so opazili tudi fotografi.
Oglej si celoten članek

Charlene, žena monaškega kneza Alberta, se je z možem udeležila nogometne tekme med kluboma Monaco in Paris Saint Germain, a princesa se, kot kaže, ni zabavala. To so opazili tudi fotografi, ki so v objektiv ujeli njen zdolgočasen izraz na obrazu, ki smo ga pri njej že vajeni. Princese nista zanimala ne tekma ne njen mož, ki jo je očitno poskušal spraviti v boljšo voljo. S temi fotografijami se bodo bržkone spet začele govorice, da princesa ni zadovoljna in da v njunem zakonu (spet) škriplje.

Medtem pa sta nizozemska kraljica Maxima in kralj Willem-Alexander v Sočiju dokazala, kako se navija in kako uživati v tekmi domačih športnikov. Morda pa Maxima ne čuti takšnega pritiska svojega moža, kot ga menda s strani Alberta čuti Charlene. Monaški knez naj bi namreč že od poroke julija 2011 nestrpno pritiskal nanjo, naj mu da otroka, ki bi lahko sedel na prestol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.