Taylor ni bila zadovoljna s penisom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Harry Styles je Taylor Swift dal na čevelj, ker ni bila zadovoljna z njegovim prijateljčkom.
Oglej si celoten članek

Ugibanj, zakaj se je končala tako obetavna nekajtedenska zveza pevke Taylor Swift in pevca Harryja Stylesa, še ni konec. Nekaj časa se je namigovalo, da je Harry svetlolasko zapustil, ker je bolj kot njega ljubila starine, nato pa je odjeknila vest, da je Taylor aseksualna, s čimer se potentni Harry ni mogel sprijazniti.

Po najnovejši teoriji pa naj bi pevec skupine One Direction Taylor dal na čevelj, ker ni bila zadovoljna z njegovim ponosom. "Taylor ni bilo všeč, da je Harry neobrezan. Predlagala mu je celo operacijo," je izdal vir in dodal, da je Harry lepotički večkrat rekel, naj obrezovanja ne omenja več, a Taylor ni popustila. Celo zbadala naj bi ga na ta račun. "Harry je najprej le zavijal z očmi, nato jo je poskušal ignorirati, prekipelo pa mu je, ko mu je že stotič predlagala operacijo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:57 24. Januar 2013.

    tako smrkljo, mlado in oblastniško bi nekam poslal, ne samo prekinil zvezo

  • 17:38 24. Januar 2013.

    hahaha, sam da ni rekla da je bil prevelik zanjo :P :P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.