Taylor Lautner zopet samski

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Čedni Taylor Lautner je ponovno na trgu. Igralec se je namreč razšel z Lily Collins, hčerko slavnega pevca Phila Collinsa.
Oglej si celoten članek

Taylor Lautner in 22-letna Lily Collins, soigralca v filmu Abduction, sta se le teden dni pred premiero filma na igralčevo pobudo razšla. Neimenovani vir pa je povedal: "Na zabavi ob filmu je bilo čudno. Skoraj nista spregovorila drug z drugim.“

Parček je bil vseskozi precej skrivnosten glede njune romance, čeprav je Taylor pred časom povedal, da sta se takoj ujela. "Ko z nekom prvič bereš scenarij, občutiš neke vrste kemijo ali povezavo. In to je bilo vsekakor tako v primeru z Lily.“

Verjetno najbolj slavna nekdanja punca 19-letnega igralca pa je še vedno Taylor Swift, s katero je bil v trimesečni zvezi dve leti nazaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.