Tara Zupančič v objemu tega znanega Slovenca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Je na vidiku nov zvezdniški parček?
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Mambo Kings Aleš Bartol se je na Facebooku pohvalil s fotografijo, na kateri se stiska k brhki in sveže samski voditeljici Tari Zupančič. Gre za novo estradniško simpatijo, ali sta pevec in voditeljica le prijatelja? 

Tara Zupančič O koncu zveze z Megličem: "Nikoli ni lahko, a čas celi rane"

"Sploh ne pomislim na to, da s komerkoli sem, je to nevarno (haha). Ne, bili smo na Krvavcu, na smučarski Tekmi legend. Dogodek je bil dobrodelen, sredstva so namreč šla v žep društvu Lunina vila, ki skrbi za zlorabljene otroke in katerega ambasadorka sem tudi sama. Mambo Kingsi so tam imeli koncert in smo se malo podružili, tudi z Artačem in Deželakom, tako da boste morda videli še kakšno fotografijo," je razkrila postavna Tara, ki se je lansko leto razšla s pevcem Tomijem Megličem.

Magazin Mmm, Tara, to obleko bi strgali s tebe!

Tara pravi, da je še vedno samska, čeprav ji je po objavi novice o njenem novem stanu "na vrata trkalo" ogromno snubcev. "Po objavi je bil na družbenih omrežjih res naval, ki ga sicer nisem bila vajena, a ko sem jih vztrajno ignorirala, so se umirili," je še dodala. 

Foto: Facebook Tara Zupančič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:22 5. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.