Takšne fotografije najdete v vročem koledarju Ane Pusovnik

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Nič čudnega, da je tako uspešna na portalu OnlyFans ...
Oglej si celoten članek

Ana Pusovnik je od tistih lepotic, ki so nastop v šovu Sanjski moški dobro izkoristile. Medtem ko so se njene kolegice vrgle v samopromocijo na družbenih omrežjih in se začele uveljavljati kot vplivnice, se je Ana posvetila ustvarjanju na portalu OnlyFans, na katerem je zelo uspešna. 

"To je zame en lep dodaten priliv, od tega lahko živim, in če se ne bi splačalo, tega zagotovo ne bi počela," je za naš medij že pred časom povedala lepotica, ki je lani svoje oboževalce razveselila s koledarjem za leto 2022. 

Zanj se je, kot kažeta fotografiji, zelo potrudila. Koledar stane 27 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:48 4. Februar 2022.

    Tota res dobro služi, če si lahko plača tote promocijske članke. Ali pa ste vi tako poceni. :D

  • 16:50 4. Februar 2022.

    Pošto kila? :(

  • 15:03 4. Februar 2022.

    putana se prodaja...go figure..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.