Takšna je danes manekenka Helena Christensen

Foto: Profimedia HELENA CHRISTENSEN Foto: Profimedia HELENA CHRISTENSEN Foto: Profimedia HELENA CHRISTENSEN Foto: Profimedia HELENA CHRISTENSEN
25. decembra bo praznovala 50. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Helena Christensen je bila nekoč ena najbolj iskanih manekenk sveta. Lepotica, ki tekoče govori angleško, dansko, špansko, francosko in nemško, se je rodila na Danskem. Njen oče je Danec, njena mati pa prihaja iz Peruja.

Njena kariera se je začela leta 1986, ko je zmagala na domačem izboru za Miss Universe. Leto dni pozneje se je preselila v Pariz in začela z manekenstvom.

Danka je krasila približno 650 naslovnic – med drugim je bil njen obraz na revijah Vogue, Elle, Harper’s Bazaar.

Bila je tudi ena od Victorijinih angelčkov, v času, ko so na modnih brveh poleg nje kraljevale tudi Tyra Banks, Karen Mulder ali Stephanie Seymore.

Christensen je bila pet let v zvezi s pevcem skupine INXS, Michaelom Hutchencom, pet let pa je grela tudi igralca Normana Reedusa, s katerim ima sina. Pred njim je bila v zvezi s pevcem skupine Interpol, Paulom Banksom.

Lepotica se sedaj ukvarja s fotografijo, posveča pa se tudi raznim dobrodelnim projektom, ki so povezani s podnebnimi spremembami in rakom na dojkah.
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.