Takšen je Michael Dudikoff sedaj!

Foto: Profimedia dudikoff Foto: Profimedia dudikoff Foto: Profimedia dudikoff Foto: Profimedia dudikoff Foto: Profimedia dudikoff
Kaj se je zgodilo z akcijskim junakom osemdesetih let, Michaelom Dudikoffom?
Oglej si celoten članek

Se spomnite filmske franšize Ameriška nindža? Glavno vlogo je igral svetlolasi Michael Dudikoff, o katerem se v zadnjih 15 letih ni več veliko govorilo.

Dudikoff, mojster borilnih veščin, se je leta 2004 poročil. Ima dva otroka, bolj kot igri pa se v zadnjih letih poveča mentorstvu mlajših igralcev.

Septembra 2012 je 61-letnik upal na vlogo v filmu Plačanci 3, a iz te moke ni bilo kruha. Namignil je tudi, da obstaja možnost za novo nadaljevanje Ameriške nindža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:36 5. Oktober 2016.

    Janez Zalaznik aka Urednik: zakaj se ne oglasite tudi takrat, ko Ir. K piše totalne bedarije, ki so pod vsakim …

  • 15:31 5. Oktober 2016.

    Jaki, nisem zasledil, da bi kje pisalo, da mu kaj manjka, vidim pa, da ste brez potrebe žaljivi do avtorice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.