Takšen je Esmeraldin Jose Armando danes!

Fernando Colunga je star 52 let.
Oglej si celoten članek

Mehiški igralec Fernando Colunga je po Evropi zaslovel leta 1997, ko je igral v zelo priljubljeni seriji Esmeralda, ki je obnorela tudi Slovence.

Colunga je bil takrat star 31 let in priznati je treba, da se v zadnjih 20 letih ni prav veliko spremenil. Lahko bi rekli, da se temnolasec stara kot dobro vino.

Foto: Profimedia Fernando Colunga

Preden je postavni Mehičan postal igralec, je študiral gradbeništvo. Imel je svojo trgovino, delal je kot preprodajalec avtomobilov in natakar. Kot je nekoč povedal, je v sebi ves čas čutil gorečo željo po igranju, zato v naštetih poklicih nikoli ni bil srečen. Z igralstvom se je začel ukvarjati leta 1988, ko je v limonadi Dulce Desafio kot kaskader zamenjal igralca  Eduarda Yañeza. Šele po tej izkušnji je začel študirati igro.

V Mehiki je zaslovel z otroško oddajo Sezamova ulica, nato pa se je začel pojavljati v telenovelah Cenizas y Diamantes, Madres Egoístas in Maria Mercedes. Veliki preboj mu je na domačih tleh sicer uspel z vlogo v limonadi Más Allá del Puente leta 1993. Dve leti pozneje je stal ob znani Thalii v  telenoveli Maria la del barrio, ki je njegovo ime prvič ponesla v svet. Nato pa je prišla Esmeralda, ki so jo med drugim gledali celo v Indoneziji, na Češkem in pri nas.

Fernando se je po tem preizkusil kot gledališki igralec, a se kmalu vrnil pred televizijske kamere.

O njegovem osebnem življenju ni veliko znanega. Intimno je prijateljeval z znanimi lepoticami, kot so igralka Thalia, pevka Yuri in manekenka Aracely Arámbula Jacques. Od leta 2006 do 2014 je bil poročen z Natalio Fernández Varela Carral. Otrok nima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.