Takole na tudi pri Slovencih zelo priljubljenem otoku lažejo turistom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S temi bizarnimi opozorili poskušajo na Majorki odgnati turiste.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Yahoo, so španski aktivisti na otoku Majorka postavili znake, s katerimi angleško govoreče turiste opozarjajo pred različnimi nevarnostmi. Opozorila so lažna, in to vedo vsi, ki govorijo špansko ...

Na enem znaku v angleščini piše, da se je treba paziti nevarnih meduz, pod sliko pa v španščini: "Plaža odprta. A ne za meduze in tujce." Postavili so tudi znak, na katerem lažno piše, da se do bližnje plaže pride le peš, pot pa traja skoraj tri ure, in tudi plakat, ki opozarja pred padajočim kamenjem. "Vstopi, nevarnost predstavlja množica in ne zemeljski plaz," pa pod tem opozorilom piše v domačem jeziku.

Za plakati in znaki stoji skupina Manacor Caterva, ki želi plaže obvarovati pred masovnim turizmom. "Če želite uporabiti te slike in natisniti posterje, samo vprašajte in poslali vam jih bomo v visoki kakovosti. Nadaljujmo boj," sporočajo svojim sledilcem. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.