Takole je znana Slovenka obeležila dan brez nedrčka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zabavna kot vedno.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Tanja Kocman je pred časom veliko prahu dvignila s svojim zapisom o neprimernih komentarjih na spletu, saj so se nekateri čutili poklicane, da pokomentirajo njeno težo, in to za zelo nizkoten način.

A Tanja ima debelo kožo. Prelevila se je v samozavestno mlado damo, ki se s svetom ne boji deliti svojega mnenja. Pri tem je vedno duhovita.

Tokrat je nekaj besed in seksi footgrafijo namenila svetovnemu dnevu brez nedrčka. "Danes je svetovni dan brez moderca. Moderčka. Nedrčka. Ziznholterja. In odkrito povedano - ni ga lepšega občutka kot to, ko doma pustiš, da v miru zaplapolajo. Da udarijo tja, kamor večina niti ne ve, da lahko. Ko so svobodne v vsej svoji veliki, srednji ali mali gloriji. Vesel praznik njihove svobode, sestre," je zapisala ob posnetku.

"Carica si, realna, pristna," je nekdo pokomentiral njen zapis. Se popolnoma strinjamo!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:05 14. Oktober 2021.

    Nekaj podobnega, kar razkazuje znana Slovenka, nosi v gatah tudi znani Slovenec Matjaž Nemec, samo, da je bolj vjjoličaste barve. …

  • 16:06 13. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

  • 14:45 13. Oktober 2021.

    Tud če ne bi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.