Tako znana Slovenka prodaja svojega partnerja

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Zares sta sorodni duši.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je vlogerka, zvezda kanala Joonglaa in nekdanja novinarka Pop Ina Kaya Solo spet srečno zaljubljena. Dobro obveščeni viri so nam zaupali, da je njeno srce osvojil Štajerec Jan, ki se ukvarja z izdelovanjem kostumov priljubljenih likov iz znanstvenofantastičnih filmov ali igric. 

Da so bile naše informacije pravilne, je Kaya potrdila v novem videu za Joongloo. Za kanal je dokumentirala dogajanje na največji hrvaški jesenski konvenciji znanstvene fantastike, pop kulture in iger. Par je tam imel celo svojo stojnico, na kateri so si obiskovalci lahko ogledali tudi Janovo vroče telo. Zahvala gre Kayji ...

Par je tam spoznal tudi pravo legendo, ki jima je na avtogramsko kartico narisal penis. Tudi to je "zakuhala" Kaya. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.