Tako živi igralka Lucija Ćirović

Foto: Planet TV lucija ćirović Foto: Planet TV lucija ćirović Foto: Planet TV lucija ćirović Foto: Planet TV lucija ćirović Foto: Planet TV lucija ćirović Foto: Planet TV lucija ćirović
"Ali smo v gradu," je njen dom pokomentiral Chorchyp.
Oglej si celoten članek

V sredo je v šovu Riba, raca, rak kuhalnico zavrtela igralka Lucija Ćirović in goste presenetila s pravo mediteransko pojedino. Njena glavna jed je bila namreč grški giros. Lucija je vse naredila sama, celo grisine in pita kruhke ter navdušila Laro Jankovič, Chrochypa, Ano Ferme in Niko Zorjan. Četverica jo je nagradila z 20 točkami.

Priljubljena igralka, ki je zaslovela kot Fata v nadaljevanki TV Dober dan, pa na goste ni naredila vtisa le s svojimi kuharskimi sposobnostmi, ampak tudi prelepim domov, ki se razprostira na dveh etažah. "Ali smo v gradu," je Lucijino stanovanje pokomentiral Chorchyp.

V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov. 

Da zna Lucija kuhati, je pred leti dokazala že v MasterChefu, ki ga je zapustila tik pred finalom.

Naša igralka je v šovu Riba, raca, rak razkrila tudi eno zanimivost, in sicer, da si zaslužil naziv "super teta". Lucija ima tri nečake, najstarejši je star 20 let, mlajša pa imata 16 let. Ob večjih priložnostih, na primer dobrem učnem uspehu, jih Lucija nagradi z doživetjem. Starejšega nečaka je tako peljala na izlet v Oslo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:41 5. Oktober 2024.

    Lepše živi kot pa z enim tečnim dedcem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.