Tako si Tinkara veča oprsje

Foto: TV3
Foto: TV3
Nekdanja članica Bepop Tinkara Zorec je izdala recept za večanje dojke.
Oglej si celoten članek

Tinkara Zorec je v oddaji Riba na oko javnosti poleg svojih kuharskih sposobnosti predstavila tudi vajo za lepše oziroma večje prsi. Lepotica se je namreč med rezanjem čebule z mini rezalnikom pošalila, da med kuhanjem s tem pripomočkom dela vaje za prsne mišice in si tako veča oprsje.

Tinkara je svoje goste sicer presenetila z obilno večerjo. Za predjed jim je postregla s piščančjo jetrno pašteto in pirinim kruhom, za glavno jed jim je skuhala piščančje zrezke v omaki iz lisičk in sira, na koncu pa so se posladkali še z višnjevim tiramisujem.

Verjamemo, da ob tako kalorični večerji ne zrastejo le prsi, ampak tudi trebušček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.