Tako si je naš pevec pomagal ob tragični izgubi žene

Foto: facebook
Foto: facebook
“Pesem ni žalostinka, ravno nasprotno,” je razkril.
Oglej si celoten članek

Boštjan Dermol, pevec nekdaj ene najbolj priljubljenih skupin pri nas, Nude, je pred kratkim izdal novo pesem z naslovom Sonce, ki jo posveča svoji pokojni ženi Leontini, ki je leta 2016 izgubila bitko z rakom. 

“Pesem ni žalostinka, ravno nasprotno, je oda ljubezni in polna upanja in volje, kot je bila Leontina. Pesem opeva ljubezen, ki je z nami, tudi kadar bližnjih več ni,” pove Dermol.

Sonce je del prihajajočega albuma, ki nosi ime Q in izide jeseni. “Q pa zato, ker sem hotel nekaj v obliki kroga. A krog je odprt, Q pa ima črtico, ki dopušča vstop in izstop. Prav tako je to simbol za vprašanja, za damo. Ime sem tudi sanjal. Lahko povem, da album ponuja manj odgovorov kot vprašanj,” o imenu albuma pove pevec.

O smrti pa pravi: “Nihče nas ne more pripraviti nanjo. Vseeno pomeni smrt odrešitev tistega, ki trpi, ko je bolezen v fazi, ko ni več pomoči. Človek je potem na lepšem, čeprav je to težko sprejeti.”

Pevec je mnenja, da vsak sam najde svoj način spopadanja s smrtjo. “Jaz sem uteho našel v ustvarjanju, v pisanju pesmi, v pogovoru s samim seboj, v meditacijah. Predvsem pa bi drugim svetoval, naj vsak dan živijo na polno, naj bližnjim povedo, da jih imajo radi, preden bo prepozno,” razkrije Boštjan.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.