Tako se Tina pripravlja na novo sezono

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po zasluženih počitnicah na Maldivih se je naša najboljša smučarka že lotila treningov. Tokrat s sekanjem drv.
Oglej si celoten članek

Tina je na svoji uradni Facebook strani objavila fotografijo, na kateri ob ognju pridno seka drva, ob fotografiji pa je zapisala: "Obožujem moje treninge!"

Smučarka se je očitno že lotila priprav na novo sezono, v kateri bo glavno tekmovanje na olimpijskih igrah v ruskem Sočiju. Pred tem si je s partnerjem Andreo Massijem privoščila počitnice na Maldivih, pred zasluženim oddihom pa je sporočila, da se želi za olimpijsko sezono dobro pripraviti: "Želim biti telesno pripravljena vsaj tako, če ne bolje, kot sem se bila za prejšnjo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:27 14. Maj 2013.

    Tina tudi če nikdar več ne zmaga ,je slovenska legenda in pika

  • 21:40 13. Maj 2013.

    Res kapo dol, ampak ni še to Roky 5, ne ga srat s takim pretiravanjem, saj že tako je zgubila …

  • 21:24 13. Maj 2013.

    to.je.pa.naša..zlata.nikoli.pozablena.TINA.MAZE.CELA.ZLATA.NIKOLI.POZABLENA.SAJ.OD.MENE

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.