Tako se je znana Slovenka opravičila za krompir, o katerem govori cela Slovenija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kdo ji ne bi oprostil!
Oglej si celoten članek

Pretekli teden so v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV kuhali pevka Kataya, glasbenika Damjan Murko in Miha Hercog ter resničnostna zvezdnika Franko Bajc in Andreja Košir iz Exatlona. Prva gostiteljica prejšnjega tedna je bila Kataya, ki je že takoj priznala, da je kuhanje njena šibka točka. Ima namreč 1000 drugih talentov, je pevka, sinhronizira risanke, napisala je knjigo in je pridna študentka, ki dokončuje že drugo diplomo.

V kuhinji pa je druga zgodba, zato se je izziva lotila precej preprosto. S predjedjo, bogatim narezkom, je sicer navdušila, zataknilo pa se je pri glavni jedi. Gostom je postregla zrezke v omaki in pire krompir, le da je bil pire krompir prava katastrofa. Voden, poln kepic ... Damjan Murko je to obrnil na pozitivno in rekel: "Še dobro, da se je krompir ponesrečil, da se imamo o čem pogovarjati, če ne, bi se mogli o meni." Ob koncu večerje pa se je pošalil, če bi si popravili okus z burekom. 

O njenem krompirju se je nato govorilo čez celoten pretekli teden. Zvezdniški kolegi so Katayo vsak dan "pikali" s pripombami, ona pa se jim je na zadnji večerji, ki jo je v petek gostil Damjan Murko, opravičila z zelo izvirno gesto. Sredi večerje je sporočila, da mora nujno na stranišče, vrnila pa se je oblečena v vijolično majico, ki jo je krasil napis: "Oprostite za krompir." Prav vsi so se gesti nasmejali in ji seveda oprostili. "Da, Kataya, oprostim ti, vse ti oprostim," je Miha Hercog povedal z zapeljivim pogledom, Murka, ki si je bil s Katayo prejšnji teden resno "v laseh", pa je omehčala: "Kataya je pa sončnica, danes je name naredila velik vtis." Pohvalil jo je tudi za izbiro barve, Murko je svoje goste povabil domov, v Maribor, Kataya pa je izbrala vijolično majico.

dezurni@styria-media.si

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.