Tako se je Whitney uničevala skozi leta

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Obdukcija pevke Whitney Houston ni pokazala le vzroka smrti, temveč tudi mnogo drugih poškodb, ki jih je zvezdnica dobila skozi leta.
Oglej si celoten članek

Brazgotine, ureznine, opekline in odrgnine. To so na Whitneyjinem telesu našli med obdukcijo, ki je pokazala, da je pevka umrla zaradi utopitve. Rezultati obdukcije so približno takšni, kot so bili pri obdukciji kralja popa Michaela Jacksona, Whitneyjino truplo pa naj bi bilo v podobnem stanju. Enako grozljivo in neprijetno na pogled.

Britanski časnik The Sun poroča, da so med obdukcijo odkrili tudi, da je imela pokojna zvezdnica kar enajst umetnih sprednjih zob, v nosu pa je imela celo luknjo. Mrliški ogledniki predvidevajo, da so to posledice dolgoletnega uživanja kokaina. Poleg tega je imela Whitney kronično bolezen srca in zelo slaba jetra, nosila je lasuljo, njene obrvi pa so bile zelo redke. Odkrili so tudi sledi številnih lepotnih operacij, med drugim je imela silikonske vsadke v prsih, na stegnih pa so ji naredili liposukcijo. Med utopitvijo v kadi je bila voda tako vroča, da je dobila več opeklin, največ na nogah in hrbtu.

Zanimivo pa je, da so mrliški ogledniki ob vseh teh odkritjih dejali, da je bilo njeno telo sicer v dobrem stanju. "Njeno telo je bilo dobro grajeno, mišičasto, tudi prehranjevala se je dobro."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.