Tako se je Kate odzvala na predrznico

Foto: Profimedia Kate Middleton, vojvodinja Catherine Foto: Profimedia Kate Middleton, vojvodinja Catherine Foto: Profimedia Kate Middleton, vojvodinja Catherine
Vojvodinjo Catherine so ujeli, ko je odreagirala na ukaz, ki ga je dobila med zavijanjem daril v Harlemu.
Oglej si celoten članek

"Nadaljujte z zavijanjem,“ je Matilde Cobb zabrusila vojvodinji Catherine, ki je v Harlemu na dobrodelnem dogodku pomagala zavijati darila. Kate se je obrnila nazaj, da bi pogledala, kdo ji ukazuje, se prijazno nasmehnila in obrnila k mizi, pri tem pa zavila z očmi. Seveda so jo pri tem ujeli in njeno zavijanje z očmi zabeležili. 

"Njen odziv me ne moti. Mislim, da je to normalna reakcija, ko ti nekdo reče, da moraš nekaj takega narediti, ko ti da ukaz. Povrh vsega tega ni vajena. Princesa je, ljudje ne govorijo z njo na tak način,“ je dejala Cobb. 

Zaposleni menijo, da so mediji prenapihnili vso stvar. "Zavila je z očmi, ampak to ni nekaj pomembnega. V bistvu jo razumem,“ je dejala ena od zaposlenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:16 15. December 2014.

    bravo žurnal, to je bolj pomembna novica kot to, da se je sedanja vlada iz 8 mil....zapuvala že do 30 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.