Tako ponosno Bradley Cooper še nobene ni držal za roko

Foto: Profimedia bradley cooper Foto: Profimedia bradley cooper Foto: Profimedia bradley cooper Foto: Profimedia bradley cooper Foto: Profimedia bradley cooper
Ponosni očka.
Oglej si celoten članek

Bradley Cooper se je v Los Angelesu udeležil premiere filma Maestro, ki ga bodo še letos začeli predvajati na Netflixu. Za to posebno priložnost je s sabo na rdečo preprogo pripeljal hčerko, Leo De Seine, ki se mu je rodila v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk.  Lea je stara šest let in je svojemu slavnemu očetu v obleki z živalskim vzorcem ukradla vso pozornost. 

Cooper v filmu Maestro igra slavnega dirigenta Leonarda Bernsteina. Igralec je zelo zaželen, a kljub polnemu urniku hči ostaja njegova prva prioriteta, kar je potrdila tudi Irina. "Boljšega očeta si z Leo ne bi mogli želeti," je pred časom povedala za Elle. Cooper v očetovski vlogi nadvse uživa. "Vse se lahko ob dejstvu, da smem biti oče čudovitemu bitju, skrije ali pa zasije v prelepih barvah," je nekoč dejal. 

Na vprašanje, kaj želita hčerko naučiti, pa je par povedal: "Učiva jo, da mora biti do drugih prijazna. Vsakič, ko jo pospremiva v šolo, jo opomniva: 'Ne pozabi, prijaznost in ljubezen.'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.