Tako lepe dvojčke ima Roger Federer

Foto: Profimedia Roger Federer Foto: Profimedia Roger Federer Foto: Profimedia Roger Federer Foto: Profimedia Roger Federer
Roger Federe ima kar štiri otroke - dva para dvojčkov, sedemletni deklici in dveletna fantka.
Oglej si celoten članek

Roger Federer ima z ženo Mirko štiri otroke - dvojčici in dvojčka. Sedemletni Mylo Rose in Charlene Rivo ter dveletna Lea in Lennarta.

Roger in Mirka sta se spoznala leta 2000 na olimpijskih igrah (tudi Mirka je bila profesionalna teniška igralka), poročila pa sta se leta 2009. Leta 2014, ko sta z ženo pričakovala tretjega in četrtega otroka, je Federer odpovedal nastop na turnirju v Madridu. Ko sta se dečka rodila, je na svoja družbena omrežja napisal: "Z Mirko sva neizmerno srečna ob rojstvu Lea in Lennyja. Ponovno dvojčka, čudež!"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.