Tako jo je Pop TV zakuhal novinarjem

Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018 Foto: Anže Petkovšek MasterChef 2018
Tiskovne konference v svetu televizijske zabave že dolgo več ne potekajo po ustaljenih in dolgočasnih tirnicah.
Oglej si celoten članek

Televizijske hiše se potrudijo, da novinarje malce podkupijo, a ne z darili, pač pa z dogodivščino.

Pop TV je novinarjem nove tekmovalce sezone MasterChef tako predstavil na prav poseben način. Med njimi tudi znanim novinarskim obrazom, kot so Nejc Simšič, Anja Komučar, Teja Pelko in Alma Rahne. S prevezo čez oči smo namreč preizkušali slastno kosilo in ugibali, s čim so nam ustvarjalci šova postregli. Na voljo smo imeli deset minut in novopečeni tekmovalci so nam nalogo, ki te pusti povsem nemočnega, še dodatno otežili s tem, ko so se šalili, da so na krožniku kobilice in ščurki. Previdno smo okušali kar z rokami in na koncu s skupnimi močmi ugotovili, kaj so nam zakuhali. Za začimbo tekmovalnosti, ki je osnovna sestavina vsakega dobrega šova, pa je poskrbelo dejstvo, da smo bili razdeljeni v tri ekipe. Zmagala je tista, ki je uganila največ sestavin na krožniku.

In s čim so nam postregli? Kobilic na srečno ni bilo, je bilo pa slastno mlado korenje, pire iz kolerabe, svinjska rolada z gobami in tartufi, šparglji oviti v popečeno panceto in sirove lizike.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:06 15. Marec 2018.

    Ko vidim tega tetoviranega kuharja s slike, nisem več lačen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.