Tako jo je po nespametnem početju odnesel Artur Štern

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Artur Štern je imel veliko srečo, da jo je kljub nespametnem početju dobro odnesel.
Oglej si celoten članek

Začetek oktobra je bil za Arturja Šterna zelo pester, povabljen je bil namreč na kar dve veliki zabavi, nato pa sta si z ženo Mijo privoščila še žurerski oddih v hrvaški Istri. 

"Imeli smo kar dve praznovanji, dve šestdesetletnici, ki mene čaka prihodnje leto. Zelo dobri zabavi, na prvi je bilo 200 ljudi, na drugi pa kar 600. Z ženo sva se strinjala, da na tako veliki zasebni zabavi še nisva bila. Seveda pa na takih zabavah ne gre brez alkohola, nato pa je sledil še oddih v Novem gradu, kjer sem malce preveč spil, a sedaj spet abstiniram," je za Žurnal24 razkril Artur.

Štern pa je imel veliko srečo, da jo je kljub žurerskem tednu dobro odnesel, zaradi svoje bolezni, ki jo je odkril nedavno, bi se namreč moral povsem odpovedati alkoholu. 

Nikoli ni skrival, da ima pijačo zelo rad, in zato ni videl razloga, da bi s tem početjem prenehal. Do nedavnega, ko ga je v to prisililo zdravje. Štern je junija za Žurnal24 namreč razkril, da se mu kri ne strjuje pravilno. To lahko povzroči težave s prekomerno krvavitvijo po poškodbi ali operaciji. S stanjem, ki ga je odkril, danes pije veliko manj, ni pa se pijači popolnoma odpovedal.  

"Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno," je priznal v začetku poletja.

Sicer se je že večkrat odločil, da se alkoholu popolnoma odpove. "Imam obdobje, ko res veliko pijem, pa dneve ali tedne, ko pijem zelo malo ali nič. Lahko bi nehal, a ne vidim smisla v tem. Nekoč sem bil trezen celih 39 dni. O tem odkrito govorim, ker se ne znam šaliti, zato povem resnico. Če bi znal biti duhovit, bi drugače odgovoril," je povedal leta 2022. 

Z hudo zdravstveno težavo pa se je to poletje srečal tudi njegov oče. Poletje je bilo za družino Arturja Šterna zelo stresno, njegovega 82 let starega očeta je namreč zadela možganska kap. Na srečo si je ob dobri bolnišnični in domači oskrbi že toliko opomogel, da lahko spet hodi in govori kot pred kapjo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 00:57 22. Oktober 2024.

    ~ Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 16:53 21. Oktober 2024.

    GFGDFGF

  • 16:34 21. Oktober 2024.

    lucky tudi če ima več pameti, kje jo je pa izkoristil??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.