Tako je videti razkošno novo posestvo Bineta Volčiča

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pravljično ...
Oglej si celoten članek

Chef Bine Volčič se je z ženo Katarino odločil povsem spremeniti življenjski slog, odpovedal se je z Michelinom nagrajenim bistroju v prestolnici in bleščeči televizijski vlogi v šovu MasterChef ter se preselil na Goričko. Za spremembo sta se zakonca odločila med korono, Katarina pa je kar tri leta vložila v izgradnjo rajskega posestva, medtem ko je Bine skrbel za otroke in gospodinjstvo. 

Odrezala se je odlično, saj je nekdanjo zapuščeno kmetijo spremenila v sanjsko posestvo, ki ob koncih tedna vrata odpira tudi zunanjim gostom. Ogromna jedilnica, sanjska kuhinja s pečjo, odprta terasa, prostor za počitek s kuriščem, lokalni materiali, štiri spalnice za goste, kokoši, ki nosijo domača jajčka ... Binetova žena je opravila odlično delo! Zakonca sta posestvo pokazala za oddajo Ambiente, video si lahko ogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:11 27. Oktober 2023.

    Ne vidim nekega razkošja, meni se zdi čisto običajna hiša.

  • 14:10 27. Oktober 2023.

    Dobro premoženje za instant kuharja..Mu je to uspelo na osnovi resničnega kulinaričnega znanja ali samo vrtenje jezika?..Skratka produkt in izdelek …

  • 13:58 27. Oktober 2023.

    pa sej človek mu privošči še večjo bajto, ampak odkrito povedano nisem še naletel na ljudi, ki bi potrdili, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.