Tako je videti dekolte na ritki

Foto: Twitter Coco Foto: Twitter Coco Foto: Twitter Coco
Coco nas bo očitno tudi v novem letu redno zalagala z razgaljenimi in sočnimi fotkami. Na prvi, ki jo je letos delila z nami, razkazuje svojo obilno ritko, ki jo je na ogled postavila s posebno obleko, ki ima "dekolte na ritki".
Oglej si celoten članek

"Ne se zaje****t z mojo obleko, ki ima dekolte na ritki." Tako nekako je na svojem Twitter profilu zapisala Coco in poleg objavila dve fotografiji, ki sta nastali na silvestrovo. Z možem Ice-T-jem sta novemu letu nazdravila na Havajih, hkrati pa sta praznovala že 11. obletnico poroke. Vam je všeč obleka, v kateri je praznovala?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.