Tako je videti, če vas na domu obišče Robert Golob

Foto: Profimedia Robert Golob.
Foto: Profimedia Robert Golob.
Tako kot vsi se na obisku sezuje tudi premier.
Oglej si celoten članek

Enega naših najbolj uspešnih voditeljev podkastov, Klemna Selakovića, je premier obiskal na domu. Tokrat je Klemen vlogo zamenjal in se sam znašel v vlogi intervjuvanca.

Svojemu gostu zdravniku Davidu Zupančiču je med drugim razkril, kako je bilo videti, ko ga je na domu obiskal premier dr. Robert Golob.

Slednji je bil pred časom namreč gost v Klemnovem podkastu Aidea in ker ima Klemen studio doma, je, tako kot vsi gosti, tudi premier prišel k njemu na dom. A preden je vstopil, sta Klemnovo stanovanje pregledala dva varnostnika. Ko sta videla, da je vse v redu, pa so vstopili še premier, tretji varnostnik in strokovnjakinja za komuniciranje. Ker je Golob videl, da se Klemen v stanovanju sezuje, je tudi sam, ko je stopil na preprogo, sezul čevlje in intervju opravil bos.

Izkušnja, ki je verjetno ne bi doživel, če ne bi imel podkasta. Razkril pa je tudi, kaj mu ob obisku Goloba ni bilo všeč, in sicer to, da sta bila pri pogovoru časovno omejena. Voditelj enega najbolj priljubljenih podkastov pri nas pravi, da se tega več ne gre.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:59 3. Marec 2024.

    mu zlijem na glavo vsrano vodo takoj

  • 10:45 3. Marec 2024.

    Ni šans, da bi na obisk prišel JJ..Rabil bi rdeč tepih...

  • 09:10 3. Marec 2024.

    Dober intervju, celo eden boljših zadnjega časa. Veliko odstavkov pa se nanaša na težavnost dela v politiki in na strategije …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.