Tako je videti brez ličil

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jennifer Aniston je dokazala, da je tudi brez ličil prava lepotica.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni frizer igralke Jennifer Aniston Chris McMillan je na Instagramu razkril, da njegova zvezdniška prijateljica blesti tudi povsem brez ličil. Pred kratkim je izdala, da je prava zagovornica naravnega videza in da bo celo pred oltar stopila z naravnejšo pričesko v slogu "kot da sem ravnokar vstala iz postelje in si lase le počesala. To se mi zdi lepo nasprotje formalni poročni obleki."

Anistonova je razkrila tudi, kako pri štiriinštiridesetih ostaja tako mladostna. "Svojih prijateljev ne neham gnjaviti glede hidracije. Zadostna količina vode, dovolj spanca, telovadba in zdrava dieta, kadar je le mogoče," je njena skrivnost za sijoč videz.

 

 

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.