Tako je pogledala Špela Grošelj, ko je vprašanje naneslo na novega partnerja

Foto: instagram
Foto: instagram
Bo kmalu naraščaj?
Oglej si celoten članek

Voditeljica Eva Cimbola je v Spotkastu gostila pevko, voditeljico in podjetnico Špelo Grošelj, ki je povsem odkrito spregovorila o svojem zasebnem življenju. Kot je znano, se njena mama že eno leto bori s hudo boleznijo, pevka je celo razkrila, da so se februarja od mame že poslavljali, a se je na srečo zgodil čudež.

Veliko sta govorili tudi o Špelini srčni želji, da bi postala mama. Ob tem je razkrila, da sta se z bivšim fantom Gregorjem, s katerim sta bila v zvezi pet let, razšla ravno zaradi tega, ker on želje po družini ni imel, čeprav sta se imela srčno rada in se imata kot prijatelja še danes. Špela pravi, da je bil razhod zaradi tega še toliko težji. 

A nad svojo srčno željo ni obupala. "Ne, to se bo zgodilo, samo to bom rekla. Vsekakor, ker mi je to namenjeno. Ker je to moja srčna želja. Z Grego ne, ker si ni želel. Prav je, da je tako bilo," je povedala. "Nekoč z nekom pa. Ali je ta nekdo že kje blizu," jo je vprašala voditeljica. "Samska sem, vsekakor sem samska. Zadnji mesec še bolj verjamem, da se bo ta želja po otroku uresničila, ker se mi zdi, da sem spoznala človeka, ki bi lahko to zgodbo z mano pisal," je razkrila pevka.

Voditeljica je ob tem namignila, če Špela morda že ni v veselem pričakovanju, a ni: "Nisem noseča, niti nič ne seksam. Res sem samska, 100-odstotno. Čutim, ne vem. Meni telo sporoča, da se bo to uresničilo in zelo bom presenečena, če se ne bo."

"Edina stvar, res bi si želela biti mlajša, ponovila bom mamino zgodbo. Mami je mene imela pri ptiridesetih in celo življenje sem ji govorila, zakaj me je imela tako pozno. Zato, ker ne bo tako dolgo z mano, ker me je imela tako pozno," je še dodala. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:39 19. Julij 2024.

    Mislim, da se partnerji vsake toliko časa omenjajo....Zakaj že? O tem že davno ptički na vejah čivkajo. Nehajte Z Nebulozami …

  • 13:55 19. Julij 2024.

    Ena in ista jajca, Špela, Saška,....ko bo njen otrok maturiral jih bo mela 60....

  • 10:17 19. Julij 2024.

    Sramota je v tem kar pišejo žurnalovci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.