Tako je danes videti Blažka Müller

Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak
Spet na televiziji!
Oglej si celoten članek

Čeprav šteje 53 let, se nekdaj priljubljena voditeljica skoraj ni spremenila. Nekoč je na TV Slovenija vodila priljubljeni oddaji Periskop in Orion, nato pa se je umaknila v akademske vode. Voditeljsko vlogo sicer še vedno z veseljem opravlja, in sicer kot voditeljica različnih prireditev in okroglih miz.

Ta teden pa se je Blažka Müller vrnila na TV zaslone in sicer z oddajo Riba, raca, rak, v kateri bo en teden v družbi Oriane Giroto, Anabel, Hajdi Korošec in Gašperja Berganta kuhala in ocenjevala kulinarične dosežke svojih sotekmovalcev. 

Prvi se je v vlogi gostitelja izkazal komik Gašper Bergant, ki pa je tudi ljubiteljski lovec. Zato jedilnik ni bil naključje. Vse skupaj pa je bilo še toliko bolj pristno, saj je Gašper kuhal v objemu gozda, na prijateljevem vikendu.

Svojim gostjam je pripravil srnin tatarski biftek in pa pečenega jagenjčka. Oriana in Blažka sta bili navdušeni, slednja je celo povedala, da boljšega jagenjčka v življenju ni jedla.

Gašper pa je lepo poskrbel tudi za Haidi, ki je vegetarijanka in Anabel, ki je veganka. Pripravil jima je jajčevce ''alla parmigiana''. Presenetil pa je tudi s sladico oziroma kar dvema. Jabolčno pito in glasbenim nastopom v živo. Njegov prijatelj je namreč odpel in odigral skladbo, ki je bila napisana prav za ta večer. Verjetno je odveč govoriti, da so bila dekleta navdušena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:38 8. Oktober 2024.

    Osladna, preveč za moj okus...

  • 09:56 8. Oktober 2024.

    Dobr je reku,sam cuker na dveh nogah

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.