Tako grdo naj bi se Harry vedel do sina Davida Beckhama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Govorice, da sta slavna para v slabih odnosih, vztrajajo že leta.
Oglej si celoten članek

David in Victoria Beckham veljata za velika podpornika monarhije in sta vedno vabljena na najbolj pomembne dogodke, ki jih organizira dvor. V zelo dobrih odnosih sta bila še zlasti s Harryjem in Meghan. Ko je Meghan pred poroko obiskala Los Angeles, je stanovala v vili Beckhamovih. David in Victoria sta poskrbela, da ji ni nič manjkalo. Victoria je Meghan priskrbela celo izdelke iz svoje linije kozmetike, a je to na žalost prišlo v javnost. Harry naj bi takrat poklical Davida in mu očital, da z ženo razširjata govorice.

Da para nista v najboljših odnosih, priča tudi nedavni incident. Na neki nogometni tekmi v Los Angelesu je Harry na poti do VIP sedežev srečal Brooklyna Beckhama, ki je prišel z ženo. Mediji pišejo, da parčku ni nameni niti pogleda. 

Ali ju je videl ali ne, ve le on. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.