Tako ganljivo se je naša pevka poklonila pokojni mami

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Solz ni mogla zadržati …
Oglej si celoten članek

Naša mlada pevka Tjaša Hrovat Steklasa je v začetku marca po več letnem boju z rakom izgubila 50-letno mamo. Ob dnevu spomina na mrtve pa je izdala videospot in priredbo skladbo Pesem za mami, ki je bila zanjo sicer posneta že leta 2017. 

"Pesem, ki je bila v originalu posneta zanjo, je bila prvič predstavljena leta 2017 na festivalu Slovenska polka in valček in je dobila nagrado strokovne žirije za najboljšo pesem festivala. Po sedmih letih boja z rakom, je 7. marca 2020 ugasnilo njeno življenje na Zemlji, z njim pa tudi trpljenje in bolečina, ki ju je hrabro prestajala vsa ta leta. Izražanje skozi glasbo je moje zdravilo. Vem, da se ta rana ne bo nikoli zacelila, sem se pa boljše počutila, ko sem to lahko izlila iz sebe. Veliko preveč ljudi razume, kako je, ko izgubiš pomembno in ljubljeno osebo v svojem življenju. Upam, da bo pesem tudi njim v uteho," je Tjaša zapisala ob objavi videospota. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.