Tako ekstremno živi naša TV zvezdnica, bi zdržali?

Foto: Planet TV Večerja za 5 Foto: Planet TV Večerja za 5 Foto: Planet TV Večerja za 5
Že kot najstnico jo je zanimala zdrava prehrana, z rojstvom hčerke pa je korenito spremenila svoj življenjski slog.
Oglej si celoten članek

Ta teden v oddaji Večerja za 5 kuha Ljubljana z okolico. Prva je sinoči kuhala Darja Cotar Seibert, ki za številne živi zelo ekstremno. Na njenem jedilniku namreč ne boste našli sladkorja, maščob v obliki olj, mlečnih izdelkov, jajc, mesa in glutena. Tako je svojim gostom skuhala tradicionalne jedi, a na svoj način. Za predjed je naredila bučke z drobtinami iz koruznih kosmičev, ki jih je spekla v pečici, in pomako iz avokada. Za glavno jed vegansko štruco, v stilu mesne štruce in gobovo omako, kjer je smetano nadomestila s cvetačo, oreščki in kvasnimi kosmiči. Za sladico pa vanilin kremo iz sojinega napitka in gozdne sadeže ter čokoladno kremo v lončku, vse je sladkala le z dateljni. Za vegansko pojedino si je prislužila 33 točk.

Foto: Planet TV Večerja za 5

Darja se je za drugačne prehranjevalne navade odločila, ko se je rodila njena hčerka, ki ima alergijo na mleko in jajca. Za zdrav duh v zdravem telesu pa ne skrbi le s prehrano, svoje goste je namreč razvajala s pravim kratkim meditativnim koncertom, med katerim njena prijateljica zaigrala na Koshi zvončke. 

Foto: Planet TV Večerja za 5

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:42 26. Marec 2024.

    Povsem neužitna klopa!!!!

  • www
    08:03 26. Marec 2024.

    zgleda pa kot "zadnja večerja" :))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.