Taka je 46-letna Cameron Diaz brez ličil

Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz
Cameron Diaz je ena od tistih zvezdnic, ki se v javnosti ne boji pokazati brez ličil.
Oglej si celoten članek

O Cameron Diaz se v zadnjih letih ne piše veliko, saj se je umaknila iz Hollywooda, menda zato, da bi si ustvarila družino. V tem času ni postala mamica, je pa napisala knjigo The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time, ki govori o staranju.

"Okoli svojega 40. leta sem se začela ukvarjati z vprašanjem, kaj pomeni staranje,“ je Cameron zapisala v svoji knjigi. Da bi to ugotovila, je prepotovala celo Ameriko in se pogovarjala z različnimi strokovnjaki. Naučila se je, da so najbolj enostavni prijemi najbolj učinkoviti: "Jesti hranljiva živila, gibanje in zadosten počitek so ključnega pomena za zdravo staranje.“

Cameron pravi, da zjutraj, takoj po umivanju zob, spije liter vode, nato pa 20 minut meditira, kar pomiri um in telo. "Nato je čas za zajtrk – nekaj beljakovin, nekaj ogljikovih hidratov in tudi nekaj maščob. Morda avokado s toastom ali skleda ovsenih kosmičev. Zatem telovadim. Celotna rutina mi vzame eno uro in 15 minut časa,“ je razkrila svetlolaska.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.