Ta znana družina presenetila na našem tednu mode

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Obvladajo v nulo!
Oglej si celoten članek

Miki, član skupine Victory, Petra in Mark Vlahovič so bili na ljubljanskem tednu mode LJFW zagotovo ena izmed bolj modnih estradniških družin. "Žena se ukvarja z modo, rada uredi tako sebe kot mene. Sin pa ima to žilico po ženi in se uredi sam," je zaupal Miki, ki ima z ženo sicer še mlajšo hči Tio.

Kljub temu, da je Miki v glasbeni industriji že več kot trideset let, kar pomeni ogromno nočnih izostankov, kar pa nikoli ni vplivalo na njun odnos z ženo Petro. "Žena je inteligentna. Drži pa, da se je za zakon treba truditi, iz obeh koncev. Pa spoštovanje, seveda," pravi Miki, ki je z ženo po vseh teh letih še vedno uigrana ekipa. Ponosna pa nista le na svojo ljubezen, temveč tudi na sina Marka in hči Tio. Oba sta namreč tudi vrhunska športnika. Mark trenutno hokej igra na Švedskem, Tia pa trenira hip hop. 

Foto: Mediaspeed Miki Vlahovič

V dolgovih Mikijev dom prodajali na javni dražbi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.