Ta vroča babica se ljubi le z mladimi žrebci

Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow Foto: Profimedia Viktoria Winslow
Obožuje mlajše moške, oni pa njo!
Oglej si celoten članek

57-letna babica, ki so jo na erotični platformi Only Fans poimenovali 'zlata GILF' (babica, ki bi jo z veseljem 'položil', op. a.), je razkrila, da hodi izključno z mlajšimi moškimi, ki so v spalnici veliko bolj vzdržljivi. Viktoria Winslow iz Melbourna je svojo slavo iz Only Fansa v medije razširila s tem, ko je razkrila, da za uspehom na spletu stoji njena 24-letna hčerka Zoe, ki ji pomaga pri ustvarjanju drznih posnetkov. 57-letnica je razkrila, da je zaradi svojih let in dejstva, da je babica, pravi magnet za moške, ki imajo fetiš na starejše ženske.

"Ugotavljam, da starejši s sabo nosijo toliko čustvene prtljage, zato se nagibam k zmenkom z mlajšimi moškimi, ki so tudi bolj vzdržljivi. Mislim, da so veliko bolj pustolovski in imajo tudi precej manj prtljage. Enostavno je z njimi bolj zabavno," pravi. Zaradi preteklih izkušenj išče nekoga 'brezskrbnega', ki ga ne zanima predano razmerje, je med drugim povedala in dodala: "Obožujem dobro crkljanje na kavču in gledanje televizije, prav tako nisem proti temu, da me osvajajo. Če sem iskrena, me še vedno preseneča, da si me (mlajši moški) želijo. Pravzaprav ne iščem moškega, ampak igračo, saj uživam v svojem delu in vseh moških na spletu." Razkrila pa je tudi recept za svoj mladostni videz: "Nisem velika oboževalka krem, saj mislim, da gre bolj za pogled na življenje."

Vročo Viktorijo si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:29 24. September 2023.

    Stara Naivna Pokvarjena Avša !!! ! !!!

  • 09:34 24. September 2023.

    Poznam boljše!

  • 09:16 24. September 2023.

    Lion0077, če imaš raje fante, te čist razumem, vsakemu paše nekaj drugega, jest imam vseeno raje lulike, tud če so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.