Ta svetovni TV-hit bodo snemali tudi pri nas!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri nas bodo snemali 3. sezono serije The Witcher s Henryjem Cavillom v glavni vlogi.
Oglej si celoten članek

Zaradi pandemije so 2. sezono serije The Witcher, ki jo predvaja Netflix, snemali v Veliki Britaniji, tretjo sezono pa naj bi po informacijah Redanian Intelligence snemali na več lokacijah po Evropi - v Italiji, v Sloveniji in na Hrvaškem. 

Snemanja, ki naj bi trajala približno 21 tednov, bodo začeli v Bolzanu, nato se bodo premaknili v naše kraje, na Hrvaškem pa naj bi deset dni snemali konec marca ali v začetku aprila. Kje točno, produkcija menda še ni dorekla. Prvo sezono serije so snemali na Poljskem in na Madžarskem.

Serija The Witcher s Henryjem Cavillom v glavni vlogi je na spletni strani IMDB ocenjena z 8,3.

Pri nas so sicer že snemali dva znana filma, Zgodbe iz Narnije in Božji oklep z Jackiejem Chanom.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.