Ta nenavadni zapis krasi spalnico Poptevejevega ženina!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dušan Petrič dal vpogled v svoj dom.
Oglej si celoten članek

Dušan Petrič, o katerem smo pred kratkim TUKAJ pisali, da je novi kandidat 7. sezone Ljubezni po domače, je že 18 let princ pustnega karnevala v Cerknici, ki se tam odvija že vrsto let in vsako leto privabi več tisoč obiskovalcev.

Dušan, ki rad deli srečo in veselje in si želi dekle, ki bi z njim hodilo v gore, je na Facebooku delil zanimive stenske zapise, ki krasijo njegovo stanovanje. 

Iz uredništva smo ga poklicali in vprašali, kaj pomenijo zapisi. “Gre za tradicionalno cerkniško pustno himno, katere kitice sem razdelil po vsem stanovanju po stenah in v kuhinji je potem refren,” nam je zaupal. “Pesem je zapisana v notranjskem narečju, zato je stanovanje rahlo ‘odbito’.” Ker je že toliko let del tega velikega dogodka, je s tem samo še bolj pokazal svojo predanost vlogi princa, ki ga predstavlja vsako leto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.