Ta hollywodski parček počitnice preživlja na Hrvaškem

"Čeprav smo navajeni številnih znanih obrazov, je to Crème de la crème!" pravijo v Dubrovniku.
Oglej si celoten članek

Med sprehodom po starem delu Dubrovnika so v objektive ujeli svetovno znana zvezdnika Harrisona Forda in njegovo ženo Calisto Flockhart. 78-letni Ford se je po Dubrovniku sprehajal v preprostih črnih hlačah in majici, obraz pa si je zakril še s črnimi sončnimi očali, med sprehodom sta oba z ženo nosila zaščitno masko. 

Priljubljeni igralec, najbolj znan po vlogah Indiane Jonesa, v Dubrovniku okreva po poškodbi rame, ki jo je dobil med snemanjem snemanjem petega filma o raziskovalcu Indiani Jonesu. Zaslovel je sicer z vlogo Hana Sola v Star Wars. 

 

Calisto Flockhart, s katero sta v vezi že 19 let, 11 let pa tudi poročena, poznamo predvsem po vlogi Ally McBeal iz istoimenske serije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.