Ta dekleta krasijo najbolj zaželeni koledar leta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Italijanski izdelovalec pnevmatik Pirelli je tudi letos izdal koledar, ki ga bodo prejeli le izbranci.
Oglej si celoten članek

Za letošnji koledar so se pred fotografski objektiv postavile Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Indya Moore, Rosalía, Stella Roversi, Yara Shahidi, Kristen Stewart in Emma Watson, posnel pa ga je Italijan Paolo Roversi, ki je v svojih modelih iskal Shakespearovo Julijo, ki se po fotografovem mnenju skriva v prav vsaki ženski.

Kot piše Vogue, je ta koledar prvi, ki je delo italijanskega fotografa.

"Iskal sem čisto dušo, nekoga, ki je poln nedolžnosti, ki združuje moč, lepoto, nežnost in pogum," pravi fotograf, ki je vse to našel v očeh, gestah in besedah in petju svojih novih muz. "V vsaki ženski je Julija. Nikoli je ne bom nehal iskati.“

Roversi tako nadaljuje tradicijo nekonvencionalnega pripovedovanja zgodb v znanem koledarju, ki ga je začela Annie Leibovitz leta 2016, ko se je umaknila od tipičnih seksi deklet, ki so koledar krasile od leta 1964, in proslavila ženske, ki so nase opozorile tudi z dosežki in ne le lepoto.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.